Over ons

EvW Quadparts is op 1 juni 2015 opgericht door Erwin van Westerneng.

Al sinds kleins af aan loop ik mee op het buggy/quad verhuurbedrijf van mijn vader (Buggy-huren.nl), daar voer ik onderhoudswerkzaamheden uit aan buggy’s en quads. In mijn jeugd was ik zelf ook hobbymatig al quads aan het kopen om op te knappen of om in onderdelen te verkopen. Hiermee had ik in die tijd al diverse klanten gekregen die steeds bij mij terugkwamen vanwege de goede service en kwaliteit. Steeds vaker viel de vraag of ik ook nieuwe onderdelen kon leveren. Op dat moment was ik bezig met mijn studie Technische Bedrijfskunde waar onder andere alle aspecten van het ondernemerschap aan bod kwamen, toen heb ik besloten om een eenmanszaak te starten om een compleet aanbod te kunnen bieden tussen gebruikte en nieuwe onderdelen.

Overdag werk ik fulltime bij Mitsubishi Elevator Europe als Process Engineer, daar analyseer en verbeter ik bedrijfsprocessen in de production unit. Als part-time ondernemer ben ik in de avonduren en weekenden met volle passie bezig om klanten te voorzien van quad onderdelen en mijn (nieuwe) klanten daarin eventueel een passend advies te geven.

Zelf heb ik enkele jaren hobby wedstrijden gereden met een Yamaha Raptor 250 en vervolgens met een Yamaha YFZ 450R. Hierdoor heb ik onder andere veel ervaring opgedaan om klanten goed te kunnen adviseren in quad onderdelen.

Wij denken graag met de klant mee over de mogelijkheden, kosten en kwaliteit van de onderdelen.

                                                                                        

                        Service & kwaliteit staan hoog in het vaandel bij EvW quadparts!